Despre noi

Pizza Napoletană Originală

Credem în aroma plină de dulceață a roșiilor San Marzano și-n soarele ce scaldă câmpiile cu grâne de la poalele Vezuviului.

Ne place mozzarella proaspătă și cașcavalul bine maturat, ricotta, gorgonzola, scamorza, provolone, pecorino ori parmezan.

Preferăm prosciutto, șunca de Praga, bresaola sau pancetta.

Cel mai mult credem într-un aluat sănătos și ușor digestibil, maturat minim 24 de ore. Din făină premium, plămădim zilnic aluatul căruia îi dăm timp să se matureze în condiții speciale de temperatură. Timpul, temperatura controlată și ingredientele de top lucrează împreună, creând gustul, cât și milioane de bule de bioxid de carbon, care oferă aluatului o structură aerată, fină. Din acest aluat, după 24-48 ore, într-un cuptor napoletan Stefano Ferrara cu lemne, coacem la 450°C pizza noastră cea de toate zilele.

Când bila de aluat încape pe mâinile pizzerului, printr-o tehnică specială bulele de CO2 ajung în bordura discului de pizza. De aceea, marginea pizzelor noastre este gustoasă, crocantă la exterior, pufoasă în interior și nu rămâne în cutie sau în farfurie.

Iubim Pizza tradițională plină de prospețime, coaptă după tehnici străvechi pe vatră cu lemne, în cuptor autentic Stefano Ferrara Forni, campionul absolut al cuptoarelor napoletane.

De la Napoli la Tokyo, Sydney, New York ori Hong Kong, credem în pizza de cea mai bună calitate.